Zdravstvena ustanova Ljekarna Drniš, Poljana 7, 22320 Drniš, tel: 022 886 133, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

   

Ljekarna Drniš

Zdravstvena ustanova Ljekarna Drniš nude lijekove na recept i lijekove bez recepta, razne vitamine i minerale, dodatke prehrani, medicinsku kozmetiku, medicinska pomagala, ortopedska pomagala i ostale ljekarničke proizvode.

Ljekarna Drniš ima dugogodišnje iskustvo u ljekarničkoj djelatnosti i svojim pacijentima i kupcima pruža najbolju ljekarničku skrb. Tijekom svih godina poslovanja provodi ljekarničku skrb najvišeg standarda. Temeljna načela svih djelatnika Ljekarne Drniš usmjerena su na sigurnu primjenu lijekova, medicinskih proizvoda i dodataka prehrani, uz pridržavanje stručnih standarda i poštivanje etičkih normi.

Ljekarna Drniš ima dvije ljekarničke jedinice, jedna se nalazi u Drnišu na adresi Poljana 7, a druga je u Oklaju na adresi Put kroz Oklaj 87, na području Šibensko-kninske županije.

Povjerenje, stručnost, sigurnost, diskrecija i individualni pristup svakom korisniku, pomoć u prevenciji i rješavanju zdravstvenih problema.

Obratite nam se s povjerenjem!

POVJERENJE, STRUČNOST, SIGURNOST, DISKRECIJA I INDIVIDUALNI PRISTUP SVAKOM KORISNIKU, POMOĆ U PREVENCIJI I RJEŠAVANJU ZDRAVSTVENIH PROBLEMA. OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM!